zoeken - disclaimer  
Laatste Nieuws
Polycar B.V. schenkt €3500,- aan Ronald McDonaldhuis!

» meer nieuws
Aanbieding
Polyester vloerplaat 2e keus
Nu 4,75 € per vierkante meter!

» meer aanbiedingen
Polycar B.V. schenkt €3500,- aan Ronald McDonaldhuis!
Geesteren - Uit waardering voor de activiteiten kreeg het Ronald MCDonaldhuis vorige week � 3.500 aangeboden van Polycar BV te Geesteren. De eigenaren Leon Steggink en Jan Kroeze overhandigden dit persoonlijk aan huismanager Lianne Booijink van het Ronald McDonald Huis Utrecht, die hiervoor graag naar Geesteren was gekomen. �Dit kunnen we heel goed gebruiken. Zeker in deze tijd. Je merkt toch dat alle spontane giften van bedrijven en andere begunstigers minder wordt vanwege de recessie. En omdat we onszelf moeten bedruipen en helemaal afhankelijk zijn van giften is deze spontane actie zeer welkom�.
De gedachte achter deze gift aan het opvanghuis voor ouders van in het ziekenhuis verblijvende kinderen van Steggink en Kroeze is bijzonder. �We kennen de werkzaamheden van de Ronald Mc Donaldhuizen van dichtbij.
Gerald en Marieke Kroeze zijn er op voortreffelijke wijze opgevangen in de tijd na de geboorte van de tweeling Pim en Gijs, de jongste kleinkinderen van Jan. Gijs bleek al snel erg ziek en tijdens de behandelingen konden Gerald en Marieke in het Ronald McDonaldhuis in Utrecht verblijven. Een in die omstandigheden ideale oplossing. Op deze manier willen we een stukje waardering uitspreken voor deze organisatie�. Lianne Booijink hoort het verhaal aan en ziet en hoort tot haar genoegen hoe de tweeling vrolijk uit de kluiten gewassen jongens zijn geworden. Ze vindt het prettig te horen dat het verblijf hen goed is bevallen en legt uit dat het huis gerund wordt door vrijwilligers. �In Zwolle werken we met 68 vrijwilligers, in Utrecht bijna 120. Door het enthousiasme van deze mensen gaat dit heel goed. Maar het kost wel geld natuurlijk. Beheer, onderhoud en energie kosten veel geld. Daarom zijn we heel blij met giften zoals deze. We zullen er heel zorgvuldig mee om gaan �.

Leon Steggink en Jan Kroeze startten samen in 1996 met Polycar. Ze verdeelden de ruimte van het bedrijfspand van Kroeze Trailers aan de Lutkeberg. Een startformule die positief uitpakte. Polycar groeide uit zijn jasje, Jan Kroeze had aan de overkant van zijn bedrijf Kroeze Trailers grond aangekocht en gezamenlijke plannen voor een nieuw pand voor Polycar BV werden intern uitgewerkt en vorm gegeven. Inmiddels is de opvallende, moderne bedrijfshal gerealiseerd op de hoek Lutkeberg-Kormelinkstraat. �We hebben nu voldoende ruimte voor opslag van glasvezelversterkte polyester plaatmateriaal. Het materiaal wordt hoofdzakelijk toegepast als binnen- en buitenbeplating van isolatiepanelen dat onder meer wordt gebruikt voor koel- en vriestrailers, paardentrailers en voor caravan- en camperbouw, maar ook voor mobile units, toiletunits transport- en verpakkingskisten. Om kort te gaan, we zijn een toeleveringsbedrijf voor carrosserie unit- en camperbouw. Tevens leveren we de aanverwante artikelen voor de carrosseriebouw�. Op de vraag aan de ondernemers of ze voor de toekomst letterlijk onder de pannen zijn, volgt het realistische antwoord: �dat weet je nooit. Als het nodig is kunnen we in elk geval nog eenzelfde grootte uitbreiden. De kavel van Polycar biedt biedt hiervoor nog voldoende ruimte.�

Polycar B.V. schenkt €3500,- aan Ronald McDonaldhuis

Nieuw bedrijfspand
Polycar heeft een nieuw bedrijfspand! Wij zitten nu aan de overkant van onze oude locatie, in een geheel nieuw pand.
Polycar

Nieuwe website
De nieuwe website van Polycar B.V. is officieel online.
Deze website is ontwikkeld door Reality Webdiensten uit Tubbergen.

Kijk gerust rond. Voor vragen en/of suggesties kunt u altijd contact met ons opnemen.


Realisatie: Reality Webdiensten